Elviksestä

Elvis (synt. 7.7.2008) on oikealta nimeltään Wildfay’s Sea Breeze (Fi MVA Wildfay’s Sea Breeze 25.7.2010). Tämä nuori herra on kotoisin Lappeenrannasta Wildfay’s kennelistä kasvattajan ja puoliomistajan Heli Korpisen hellästä huomasta. Elvis on komea nuorimies, jonka kanssa olemme opetelleet elämään samalla sävelkorkeudella. Elvis on nokkela ja oma-aloitteinen, jonka suusta voi löytää mitä tahansa kengistä pumpuliin. Tämän parsonin kestäviä leluja (huonekaluja, vaatteita tai muuta irtaimistoa) ei ole. Jos tulee mieleen jotain, mitä voisi kuvitella koiran keksivän, Elvis on todennäköisesti sitä jo toteuttamassa. Tämä uros ilmaisee itseään erilaisin äänin; skaalaa löytyy kimeästä vinkunasta kujerrusmaiseen jutteluun, perus haukkua unohtamatta. Ja volyymi on poikkeuksetta kova, eikä erilaiset haukkupannat paljoa estele jos herralla on paljon asiaa.

Elviksen kanssa treenaillaan tokoa sekä pikkuhiljaa myös agilityä, ja hakumetsään poika lähti heti kun meille kotiutui. Kettua ollaan käyty porukassa välillä moikkaamassa, ja kahdesta kokeesta tuloksina C35 ja B42. Loistavasti Elvis osaa nenäänsä käyttää, vähän on vain hakusessa että milloin sitä pitää käyttää; jäljellä ei välttämättä jälki niin kiinnosta, mutta näyttelykehässä alustalta löytyy hurjat määrät erilaisia mielenkiintoisia hajuja! Nartun hajun Elvis tunnistaa ihan mistä vain :) Nuoren iän vuoksi keskittymiskyky tekemiseen ei vielä ole se loistavin, mutta intoa ja energiaa tästäkin pakkauksesta löytyy. Kyseessä taitaa olla hiomaton timantti.

Kaikkiaan Elvis on todella lupaava koira niin ulkoiselta kuin sisäiseltäkin ominaisuudeltaan. Yhteinen sävel alkaa löytyä; paljon on jo tehty mutta saman verran on vielä tekemättä. Jos Elvistä kuvailee yhdellä sanalla, se sana olisi kärsimätönmaailmanvalloittaja.

Elvis on silmä- ja polvitarkastettu (terveet, 11/2009) sekä LL-geenitestissä todettu olevan CLEAR. Tarkempaa faktaa Elviksestä löytyy täältä.

Elvis