29 Elo 2010 VSP-viikonloppu
 |  Category: Blogi

Ihan alkuun täytyy sanoa, että kolme viikkoa kesälomalla ollessani mietin, että pitäisköhän joskus kirjoittaa plokiakin. Noh, ei näköjään, kun en sen vertaa saanut aikaiseksi. Kolme viikkoa lomaa on siis ihan liian lyhyt aika lomalle.

Sitten taas näytelmäasiaa. Elokuun kylmä viimeinen viikonloppu meni kokonaisuudessaan näyttelyissä. Lauantaina oli suuntana Tervakosken KV, ensimmäinen näyttely valioluokassa :) Kauheen vähän oli parsoneita sinne eksynyt, vain 17 (vai 14?). Tiukka tuntui tanskalaisella tuomarilla olevan linja urosten kanssa, EH:ta ja H:ta jakoi tasaseen. Elvis oli siis ainoa ERI:n saanut uros, ja sitä myöten myös PU1 ja sai ekan CACIBinsa. Nartuille heltisi sitten muutama ERI enemmän, ja sieltä joukosta sitten nuori narttu valikoitui ROP-kehään vastaan. Narttu (no nii, en tod muista nimeä, niinku en nykyään mitään muutakaan) miellytti enempi tuomarin silmää ja pokkasi ROP-tittelin, ja Elvis oli siten VSP. Naureskelinkin, että oli niin kylmä ilma että mielelläni tulin kotia lämpimään ;) Ihan kun en olisi halunnut mennä sinne ryhmään katsomaan, mitä ryhmätuomari tällä kertaa olisi sanonut…

Tänä aamuna kello soi herättämään tämän vuoden TerriEriin. Ilma oli onneksi muutaman asteen lämpimämpi, joten ihan vain villapaidalla, trikoopaidalla ja tuulen kestävällä takilla tarkeni…! Tässä näyttelyssä myös pennut olivat mukana, ja rivistössä komeili myös Elviksen ekasta pentueesta Mahottoman Qorea Qruella. Noppa oli niin nätisti, vähän töhöstä karvasta huolimatta, että olikin sitten pentujen ROP! Ja jo toistamiseen peräkkäin, Hyvinkään näyttelyssä kävi nimittäin samoin! VAUTSI! On se Pena sitten aika pimu ;)

Myös Elviksestä virolainen tuomari Anne Sume tykkäsi. PU-kehän jälkeen (sijoitus siis 1.) tuomari päivitteli, että kun on niin ihanan temperamenttinen ja juuri oikean kokoinen uros, ”mutta miksi sillä on tuollainen häntä?!” :) Kauniisti tuomari oli kuitenkin arvosteluun kirjoittanut ”hieman iloisesta hännästä”. No, kivahan se oli kohteliaammin se ilmaista :)

ROP-kehässä tuntui tuomarilla olevankin vähän vaikeuksia, kerta kyseli että kumpihan teistä haluaisi voittaa tänään.. Mielenkiintoista. Myytti voiton vei, ja kehästä ilman ryhmäkisaa he Tiinan kanssa suuntasivat sitten luolakokeeseen. Näinköhän tuli Myytistä käyttiskin tänään :)

Kuvia latailen kunhan saan kameran takaisin kotia.. Silloin pitää ottaa myös hienosta kiertopalkinnostakin kuva, kohta on Wildfay’s Sea Breezen nimi kaiverrettuna muutaman muun komean parsonuroksen tavoin tuohon kilpeen :) Kyllä mamma on taas ylpiä poijjaasta :)

Arvostelut jälleen omalla sivullaan.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply