15 Kes 2010 Esimerkki-Elvis
 |  Category: Blogi

Elvis on otsikon mukasesti ollut tosi esimerkki-Elvis. Käytiin nimittäin parsoneiden ulkomuototuomarikoulutuksessa mallina. Tai siis Elvis oli malli, minä en. Lohjalle siis päräytettiin katsomaan, miltä näyttää uudet tuomarit ja ottamaan vinkkiä, mihin näyttelyissä pitää kiinnittää huomiota. Elvis joutui seisomaan pöydällä tosi pitkään, kun näytillä oli jackrusseli ja kettuterrieri. Hankalinta ehkä oli pitää Elvistä paikoillaan, sillä vaikka uros-jack oli keskellä, oli se kettuterrieri kuitenkin narttu.. Voi jeesus tuota koiraa, se on ihan mahdoton noiden naisten perään! Mie oon vielä pulassa tuon kanssa joskus.. Kuitenkin, Elvis olis kovasti halunnut vilkkaammanpuoleisen kettuterrieritytön luokse, ihan sama oliko välissä uros vai ei. Ihme kyllä Elvis ei kuitenkaan yhtään irvistellyt urokselle, tais olla muut jutut vaan mielessä. Tosin pöytä meinasi pariin otteeseen kaatua, kun Elvis yritti ponkaista tytön luo. Ei onnistunut, onneksi.

Kun sitten Elvis tajusi, ettei sinne nartun luokse ole menemistä, alkoi poika (ihan varmasti kiusallaan) pitämään aikamoista laulukuoroa. Haukottelikin oikein kovaan ääneen, tylsää taisi olla. Tuomarikokelaita pikkusen hymyilytti. Kiitän onneani, ettei missään oikeassa näyttelyssä tartte noin pitkään koiraa seisottaa! Onneksi kouluttava tuomari myös huomautti, että nää koirat (=parsoninkakarat) on oikeasti suhteellisen vilkkaita, joten ei tartte ihmetellä että niillä pikkusen esiintyy tuollaista keskittymisongelmaa :)

Toinen esimerkki-Elvistapaus on tämän ja viime viikon lenkkireissuilta. En ees uskalla sanoa tätä ääneen ja pikkusen jopa hirvittää kirjoittaa, mutta Elvis on ollut nyt huomattavasti rauhallisempi hihnassa kun aikaisemmin. Kävelee tosi nätisti vetämättä (pieniä nykäsyjä joskus ei lasketa). Ja päästää uroksetkin ohi pelkällä vilkaisulla! Elvishän ei hihnassa aloita räyhää, mutta vastaa kyllä jos ohikulkija/vastaantulija älähtää ensin. Mutta nyt kävi jo moneen kertaan niin, että Elvis ei reagoinut mitenkään. Jopa kun aamulla vastaan tuli entisen naapurin partasuu-snautserit, joille Elvis huutaa jo kilometrin päästä, poika nosti vain niskakarvat pystyyn eikä pörähtänyt ollenkaan! Vautsi! Alkaakohan sillä pikkuhiljaa jotain sähinää tapahtua noissa aivojen synapseissa? Noh, en kuitenkaan pidätä hengitystä..

Ja sitten ehkä se hienoin esimerkkitapaus. Käytiin Nummisissa toisessa luolakokeessa lauantaina. Ja avot, tuloksena BEE!! JEE, BEE! Hieno parannus siis edelliseen keikkaan. Tyhjä luola ei mennyt ihan niin hienosti kun edellisessä. Putkiaivo kun on, niin jäi pyörimään ympyrää vain vasemmalla oleville pesille. Ekaksi yläkautta. Sitten alakautta. Sitten taas yläkautta… Tätä jatkui kunnes tuomari kysyi että jokohan tämä riittäisi :)

Harmittaa kun koeaikaa ei arvostelulappuseen laitettu, sillä aika oli jotain kolmen ja viiden minuutin välillä. Ei siis kovin kauan Elviksen nokka tuhissut hommissa. Tosin sitä kyllä selvästi kävi harmittamaan kun koe keskeytettiin; kettu pääs pellin taakse piiloon ja Elviksen hommat jäi kesken! Tylsää.

Edellisellä kerralla saatiin kyllä enempi rahalle vastinetta kun koirakin sai työskennellä täydet 20 minuuttia. Nyt tuli minuutille hintaa, mutta ehkä tuo oli parempi noin :)

Noh, pitäähän minun sitten tilittää viikonlopusta jotain huonoakin. Kaksi polkupyörää varastettiin Järvenpään asemalta. Jeejee.. Olen siis jalkamiehenä nyt, ja aamun niin tiukat minuuttiaikataulut menee ihan uusiks. Epäreilua. Toivottavasti ees se vino poljin hajoaa ja varas tipahtaisi tangon päälle oikein tuskaisesti. Se olis sille nilkille ihan oikein. Kyllä se varmasti naistakin sattuis, mut miestä helpommin ja varmemmin. Toivotaan siis että nilkki-varas-inhottava-hyypiö sais nenilleen kunnolla. Tyhmä kun on.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Katja 

  JEE, BEE!!! On muuten niin mahottoman ihania kakaroita, kyllä kantsis tulla kattoo ;)

 2. 2
  HELKKY 

  Mein pikku-ukkeli <3
  Tuosta naisjutusta: sen se on ikävä kyllä perinyt isältää, Amos on tosi rasittava naistenmies!

Leave a Reply