21 Tou 2010 Tuomi kukkii
 |  Category: Blogi

Ainakin isin sanoman mukaan. Mie olisin kyllä sanonut että se pihalla oleva puu on sireeni (tms.) kun se haisee pahalle ja näyttää ihan sireenille, mut ehkä minä uskon tässä asiassa vähän viisaampiin kuin itseeni. Myös kukkapenkissä kukkii oranssit kukat. Niitä on ainakin neljä! Ja taas viisaampien puheista päätellen kukkien rotukin selvisi; ne on ehkä tulppaaneja. En kyllä edes tiennyt, että tuon värisiä tulppaaneja on, mutta kyllä ne ehkä etäisesti niiltä vaikuttaa. Joten mein pihalla kukkii tulppaaneja! Kiitos työkaverin, joka valaisi mitä kukkasia nämä ovat.

Se yksi keltainen kukka on edelleen mysteeri. En tiedä vieläkään, onko se rikkaruoho vai joku keltainen kukka. Kukkii se siinä toisessa kukkapenkissä, mutta sieltä löytyy kyllä myös Oikeita Rikkaruohoja. Jaa-a, jännä nähdä paljastuuko tän kasvin rotu ikinä. Toisaalta se on kyllä aika ruma kasvi, joten ehkä voisin sen nyppäistä pois ja leikkiä ainakin, että se oli rikkaruoho. Mut kukkiiko rikkaruohot? Vaikeita asioita..

Niinhän siinä sitten kävi, että luolakokeeseen ei tarvitsekaan mennä. Onneksi soittelin setälle mahdollisista treeneistä, kun paljastui että minulle ei ole ilmoitettu kokeen peruuntumisesta. Olisi harmittanut ajaa Vihtiin laina-autolla vain todetakseen, että kettu oli nössö eikä uskaltanut mennä luolaan :)

Tosin nyt on sitten varattuna kaksin kappalein uusia kokeita. Ajankohdasta en taida uskaltaa paljastaa, sillä nähtäväksi edelleen jää ehdinkö treenaamaan ennen koetta. Eli jos koe menee penkin alle niin kukaan ei muista kysellä miten meni, ja asia jää unholaan..

En oikeastaan kyllä tiedä onko sillä ettei pääse treenaamaan mitään väliä koiralle, mutta minulla saattaisi olla vähän luottavaisempi olo kokeen suhteen jos takana olisi edes yhdet treenit. En siis ole ikinä käynyt minkään valtakunnan kokeissa, mutta sen verran tiedän että jos joku pipariksi menee niin se on yleensä aina siellä hihnan toisessa päässä se vika. Eli ehkä voin ottaa syyn sitten näistäkin kokeista, jos Elvis Ei Vaan Osaa. Ehkä minua se itse koekäyttäytyminen huolestuttaa, tyhjän luolan tarkastuksen lisäksi. Mitäs jos itse hölmöilen jotain tai teen jotain, mitä en saisi tehdä? Mitäs jos Elvis ei menekään ahdinkoon? Mitäs jos se ei haukukaan reikäpellin takana? Otetaanhan muuten pellit pois ketun ja koiran välistä, otetaanhan? Tää oli ihan oikea kysymys. Niin, ja mitäs jos koira menee tyhjään luolaan mutta ei etene siellä?! Ihan kauheeta, en oikeastaan tiedä mistään mitään. Miksiköhän ilmoittauduin kahteen kokeeseen?!

Asiasta kukkaruukkuun. Katja heitti minua parilla valokuvalla pentusista. Kantsii kuitenkin käydä kattomassa Pitmywitsin omia sivuja, siellä on rutkasti enempi kuulumisia penteleistä kun täällä. Tässä kuitenkin muutama otos:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses

 1. 1
  Helkky 

  heh, laita kuvia niistä puista ja kukista tänne mulle niin kerron mitä ne on ;)

  Pikkuvauvelit on kyllä tosi ihanan näköisiä, jos meet niitä katsomaan niin nuuski munkin puolesta :(

 2. 2
  Helkky 

  ai niin, piti laittaa että tavallisia keltaisia tähän aikaan kukkivia on mm. kevätesikko ja vuohenjuuri. Googlaa :)

 3. 3
  Katja 

  Kyllä meille täytyy pentuja tulla nuuskimaan, ehdottomasti. On muuten paras tuoksu maailmassa!

Leave a Reply